Naše nabídka kávy

ESPRESSO

Espresso směsi jsou prémiové kávy pocházející od farmářů, kteří se zaměřují na kvalitu. Pečlivě tuto kávu pražíme a dále mícháme, abychom získali vyváženou a konzistentní kávu. A to buď jako espresso, nebo jako základ pro mléčné nápoje - kapučíno, a nebo flat white.

MICROLOTS

Microloty jsou malé omezené nabídky mimořádných káv, které se vyrábí pouze v malých množstvích. Každý z nich je v nabídce jen několik měsíců, když je v sezóně. Nejlépe vychutnáte bez mléka a nebo jako filtr.

SINGLE ORIGIN

Jedná se o prémiové kávy pocházející z jedné oblasti nebo dokonce od jednoho farmáře. Jako takové mají chuť, která je úzce spojená právě s danou lokalitou. Nejlépe vychutnáte bez mléka, kdy se nejvíce projeví jemnosti této světle pražené kávy.

BLENDS

Meto v1

Dobře Vyvážená s Ovocností

Mella

Letní Ovoce, Marzipán & Vanilka

Nota

Arašídy, Čokoláda & Karamel

Pendo

Mandle, Lesní Ovoce & Čokoláda

Umbra

Vyvážená, Čokoláda & Karamel

 

 

SINGLE ORIGIN

Guatemala El Culpan

  • Region: San Martín Sacatepéquez
  • Proces: Mytý
  • Odrůda: Bourbon, Caturra
  • Výška: 1450 - 1550m
  • Příchutě: Pomeranč, Karamel & Čokoláda
  • Aroma: Lískový oříšek
  • Kyselost/Tělo: Střední/Plná

Colombia Planadas Decaf

  • Region: Planadas, Tolima
  • Proces: Mytý
  • Odrůda: Caturra, Castillo, Colombia
  • Výška: 1600 - 1700
  • Příchutě: Skořice, Pomeranče
  • Aroma: Karamelové
  • Kyselost/Tělo: Nízká/Střední

Ethiopia Hunkute

  • Region: Wonsho, Sidama
  • Proces: Mytý
  • Odrůda: Mix Heirloom
  • Výška: 1950m
  • Příchutě: Meruňka, Broskev &  Jasmín
  • Aroma: Meruňkové
  • Kyselost/Tělo: Střední
     

Colombia Comepcafe

  • Region: Piendamó, Cauca
  • Proces: Mytý
  • Odrůda: Castillo, Caturra, Colombia
  • Výška: 1450 - 1550
  • Příchutě: Pomeranč, Bez, Mléčná Čokoláda
  • Aroma: Pražené lískové oříšky
  • Kyselost/Tělo: Střední/Plná

Brazil Sao Silvestre Pulped

  • Region: Serra dp Salitre
  • Proces: Přírodní
  • Odrůda: Yellow Icatu & Catuai
  • Výška: 1100 - 1200m
  • Příchutě: Lískový oříšek, Mléčná Čokoláda &  Hrozny
  • Aroma: Pražené Lískové Oříšky
  • Kyselost/Tělo: Střední/Plná

 

 

MICROLOTS

Honduras La Florencia

  • Region: Opatoro, La Paz
  • Proces: Mytý
  • Odrůda: Red Bourbon
  • Výška: 1500 - 1600
  • Příchutě: Nektarinky, Hruška & Lavendule
  • Aroma: Javorový Sirup
  • Kyselost/Tělo: Střední/Plná

Honduras Johelyta Honey

  • Region: Opatoro, La Paz
  • Proces: Honey
  • Odrůda: Catuai
  • Výška: 1700
  • Příchutě: Červená Jablka, Vanilka & Hřebíček
  • Aroma: Melasa
  • Kyselost/Tělo: Střední/Střední

Honduras San Jacinto

  • Region: Opatoro, La Paz
  • Proces: Přírodní
  • Odrůda: Catuai, Typica
  • Výška: 1550 - 1650
  • Příchutě: Jahody, Vanilka, Guava
  • Aroma: Ovocné
  • Kyselost/Tělo: Střední/Plná

Colombia Inga Aponte

  • Region: Nariño
  • Proces: Mytý
  • Odrůda: Červená Caturra
  • Výška: 2000 - 2100
  • Příchutě: Karamel, Vanilka & Karambola
  • Aroma: Pomerančová Kůra
  • Kyselost/Tělo: Střední-Vysoká/Plná

Brazil Fazenda Guariroba

  • Region: Santo Antonio do Amparo
  • Proces Přírodní
  • Odrůda: Žlutý Bourbon
  • Výška: 980 - 1150
  • Příchutě: Hrušky, datle & Lískové Oříšky
  • Aroma: Mandle
  • Kyselost/Tělo: Střední/Plná

Ethiopia Sidamo #1

  • Region: Sidamo
  • Proces: Mytý
  • Odrůda: Heirloom Typica
  • Výška: 1900 - 2150
  • Příchutě:  Broskev, Jasmín & Kávové Květy
  • Aroma: Meruňky
  • Kyselost/Tělo: Střední/Střední

Kenya Gichugu PB

  • Region: Embu
  • Proces: Mytý
  • Odrůda:  SL28, SL34, Ruiru 11
  • Výška: 1680
  • Příchutě: Meruňky, Granátové jablka & Mandarinky
  • Aroma: Jaffa Cake
  • Kyselost/Tělo: Střední/Plné

 

 

PRODUKTY

KÁVA

KURZY

AKCE

O NÁS

KONTAKTY

 

 

CoCo Coffee Company s.r.o.

 

 +420 777 509 555

 radka@cococoffee.cz


Otevřeno pro Vás máme

 

Pondělí - Pátek

6:00 - 21:00

Sobota

8:00 - 21:00

Neděle

9:00 - 18:00

 


Najdete nás

Náměstí Svobody, Blansko

50 metrů od radnice